HTML

As time goes by!

Az életem mindennapjai, érzéseim, meglátásaim az élet különböző dolgairól és tapasztalataim.

Friss topikok

Linkblog

2007.03.19. 22:41 Hannibal

PÁNIK ROHAM

Diagnózis – Pánik roham –
 
Elég komolyan hangzik ez a betegség, természetesen, ha lehet ezt a betegségnek nevezni. A minap volt egy ilyen rohamom. Nem igazán tudtam volna elképzelni, hogy megint előjohet. Az ember végtagjai elkezdenek zsibbadni és kezd a tüdeje osszeszorulni és úgy érzi nem kap levegőt, a szeme előtti kép elkezd vibrálni. Az izmok gorcsbe rándulnak, az egész test teljesen megfeszül.
 
De miért és hogyan jonnek elő ilyen tünetek?!
 
Ha úgy érzem, hogy valakinek a személye kezd tőlem távolodni előjon ez. A félelem de már csak maga a tudat, hogy elveszíthetem. Ez a dolog régi komor időkre vezethető vissza.
 
Félelem. Az ember mindennapjait korbeveszi valamilyen formában. Legyen az felnőtt vagy gyerek. Csak ahogy egyre nagyobb felelősség érzet vesz erőt az embereken úgy a félelem is vele arányosan nő.
 
Elveszíteni ellehet tárgyakat, de ha már emberekről vagy állatokról beszélünk az már nem elvesztés. Tárgyakat nem lehet annyira szeretni, mint egy lányt. Tárgyakat nem lehet annyira szeretni, mint egy kutát. Tárgyakat nem lehet annyira szeretni, mint egy családtagot. Ha az emberek vagy az állatok elmennek illetve kilépnek az életünkből maguk mogott ürességet hagynak. Megszokott életritmus szerint éli mindenki a napjait, az emberek vagy az állatok osszecsiszolódnak – állat és ember, illetve ember és ember- . Marha nehéz megszokni a hiányt.
 
Ilyen gondolatok kavarognak a fejemben. De ezeket a gondolatok segítik elmulasztani a bennem rejlő pszcihés betegséget. Ha holnap, felkelek, és vissza olvasom valószínűleg teljesen mást fogok gondolni és kidobom a kukába ezt a papír fecnit.
 
Teljesen megvagyok kavarodva. Megint el kell mennem orvoshoz.
 
Manóm mindennap a fejemben van. Soha senki iránt nem éreztem ekkora kotődést de ezt már elmondtam neki nagyon-nagyon sokszor. Nagyon szeretem.
 
                                                       Egy biztos Biámnak nagyon sokat koszonhetek és még fogok is sokat.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2048546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása